Vilka smaker av bärsnus har du smakat?

Som snusare har man möjligheten att prova en ny smak varje gång man köper en ny dosa.
Det finns redan många spännande smaker på snus och det tillkommer flera nya varje dag.

Dom flesta väljer klassiska smaker eller någon form av mint när dom köper sitt snus helt ovetandes om att det finns alternativ som är mycket intressanta.
Det har dykt upp en hel del smaker av olika bär på marknaden och här föreslås det några som du bör pröva i det fallet du känner för att variera ditt snusande. Tobaksfritt snus skiljer sig en hel del från traditionellt snus med tobak, när man öppnar en burk  nikotinpåsar som det även heter så möts man av mindre vita prillor som känns lite torrare. Doften är även angenäm och frisk där man slipper den klassiska starka doften som sprider sig snabbt och i vissa fall svider i ögonen.

Berberis är en smaksättning som man tidigare inte övervägt att ha i snus men nu när Dissident Barberry finns så bevisar detta att smaksättningen fungerar och passar bra under läppen. För dom som inte vet vad berberis är kan man förklara det enkelt att det är ett rött bär som smakar sött och surt, smakprofilen liknar lingon eller röda vinbär.

Jordgubbar är något som dom flesta är välbekanta med, röda solmogna söta jordgubbarna på sensommaren eller dom friska lagom syrliga på midsommaren. Det finns många varianter på just jordgubbssmak där det finns varianter som smakar godis som Lips Strawberry och varianter där man försöker få en mer fyllig autentisk jordgubbssmak som 77 Strawberry.

Det är inte bara bär som är på menyn när det gäller smaker utan även frukter, det finns smak av äpple, vattenmelon och citrus att välja mellan. Så helt enkelt så finns det något för alla, det är bara att prova sig fram